čtvrtek 23. února 2012

Best friends/Nejlepší kamarádky

Byla jsem úplně bez nápadu na článek, ale Klára mi poradila. Její verze tohoto článku je tady.

Asi bych měla začít nějakým úvodem, který v mém případě nebude zrovna nejkratší. Musím přiznat, že nemám žádnou nejlepší kamarádku od první třídy.  Jako první to byla Marie (Soukromý vzkaz pro Kláru: R.), která se narodila jen o dva dny dřív než já, takže jsme se znali prakticky už od porodnice. Postupně se to různě střídalo (to je na dlouho, ale pokud by jste měli zájem, napíšu na toto téma další článek, nedělalo by mi to žádný problém), v šesté třídě se to to naše třídní přátelství trochu promíchalo a pospojovalo a teď jsou moje nejlepší kamarádky asi tyto holky:

 Klára

alespoň trochu jsem s ní začala kamarádit v šesté třídě, ale nebylo to nic moc. Myslím, že jsem si o ní myslela, že je moc nóbl (nebo něco v tom smyslu), na to abych s ní kamarádila. Více jsem se s ní skamarádila  až v poslední době. A cca. před třemi měsíci  se stala kvůli takové divné příhodě (sama už to moc nechápu) mojí nejlepší kamarádkou. Přátelství s Klárou je asi to nejlepší, jaké mám. Legrace, pochopení, čtení, drbárna, atd. A její blog je super. A ráda čte.

Aneta

S ní kamarádím už docela dlouho, jen jsem jí jedno období ignorovala. Další věc, ke které se musím přiznat: nevím proč jsem jí ignorovala. Prostě jsem byla praštěná (A to jsem stále, ale dávám si na to bacha. Občas.). Má smysl pro humor, ráda si hraje na vlka, čte a tak.

Barča

S ní kamarádím asi od páté třídy. Ze začátku jsem u ní byla do večera skoro každý pátek. Smáli jsme se (Třeba tomu, že nevěděla, co je v Jihlavě na kopečku. A pro ty, co to taky neví – blázinec.), navzájem se malovali a všelijak blbnuli. Její mamka je knihovnice, což je pro ní velká výhoda, protože Barča moc ráda čte. Kupodivu.      

No co, já ráda čtu, proč bych měla za nejlepší kamarádky nějaké holky, co čtou nerady? Tak jsem si vybrala správné knihomolky. 

Koho budu považovat za nejlepší kamarádku za měsíc, rok, či pět let, to je ve hvězdách. Ale jak se znám, určitě se to zase změní, jako se to měnilo.
PS: Jejich fotky sem radši nedávám.
PSS: Pro mě přátelství hodně znamená.
PSSS: Kláro dík, ža tvojí všímavost ;) 

4 komentáře: